Hvem er jeg

Om mig:

Jeg blev født i København på en varm sommerdags aften. De første år af mit liv var der fart på. Jeg var nysgerrig, videnbegærlig og undersøgte verden. Jeg blev til en læsehest og læste alt fra børne/ungdomsbøger til filosofi og psykologi. Det at være i verden og færdes i verden, var noget der i den grad optog mig.

Bevægelse og forandring til det bedre – balance. Gradvis udvikling og indikerer stabil progression. Harmoni og teamwork, tillid og loyalitet.

En ny begyndelse, i balance, er også hvad uddannelsen som Totum kropsteraput er for mig. Jeg har i over ti år fungeret som lærer i folkeskolen og har ved siden af, også haft opgaver som coach til unge – i forbindelse med at kunne magte livet som skolelev og højt begavet. Jeg er også – i kraft af at være mor – medlem af foreningen Gifted Children, hvor jeg i nogle år har været en del af konsulentgruppen.

Jeg har primært understøttet læringen oppe i hovedet. Skabt rum til forandring på øverste etage. Det er selvfølgelig også vigtigt. Der er bare så meget mere. Kroppen lærer, og lagrer, hele livet. Kun at tilbyde støtte til hovedet, er kun det halve arbejde. Derfor gik jeg i gang med kropsterapeut uddannelsen. Så jeg kunne få hele mennesket – barn som voksen – med i processen.

Navn: Sofia Birgitte E. Juhler

Erhverv: Totum kropsterapeut – elev, skolelærer, foredragsholder mm.

Født:  1974

Uddannelse:

TotumKropsterapeut i juni 2020

Derudover, folkeskolelærer og tekstil og beklædningstekniker